Uff jak gorąco! A co za tym często tracimy apetyt - a jeść trzeba. Dietetyczka Iwona Kibil - absolwentka ursynowskiej SGGW - przygotowała dla nas kilka pomysłów na letnie wegańskie przekąski. Szybkie i smaczne - idealne na upalny dzień.
Na dworze prawie czterdzieści stopni i chyba ostatnią rzeczą, której dzisiaj pragniemy, jest spędzanie wolnego czasu w kuchni. Dlatego wegańskie dania to idealna propozycja na upalne dni - można je przygotować szybko i na kilka sposobów. Jeżeli nie macie pomysłu na letnie przekąski, zerknijcie do naszych podpowiedzi.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu haloursynow.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz