9 lutego to bardzo ważny dzień dla wszystkich fanów pizzy. Tego dnia obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy. A jak świętować to tylko z Da Grasso, która na Ursynowie istnieje już od prawie 18 lat!
Chrupka, dobrze wypieczona, ze świeżymi, aromatycznymi składnikami - taka powinna być pizza zdaniem Polaków. Wynika to z badań, jakie kilka lat temu przeprowadzono w naszym kraju wśród wielbicieli tego najpopularniejszego na świecie włoskiego dania.
W środę, 9 lutego - wielbiciele pizzy będą mieli powód do kolejnego zamówienia! Tego dnia obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy. Warto świętować z renomowaną pizzerią.
Na Ursynowie taką jest z pewnością pizzeria Da Grasso przy Bartóka 1 (róg Jastrzębowskiego), która serwuje pizzę najwyższej jakości. Właściciele szczególnie dumni są z ciasta.
- W Da Grasso od zawsze wyrabiamy ciasto ręcznie, w dodatku codziennie, co jest wyjątkiem spośród wszystkich lokali z pizzą, gdzie podaje się głównie ciasto mrożone - zapewniają.
W czym jeszcze tkwi sekret pizzy z Da Grasso? W tym, że ciasto wyrabiane jest z wyłącznie świeżych i naturalnych składników, nie znajdziemy w nim żadnych ulepszaczy czy chemii.
Atutem pizzerii przy ul. Beli Bartóka 1 jest także przytulny lokal. Można przyjść i w przyjaznym miejscu spędzić miło czas albo też zamówić pizzę do domu. W obu przypadkach smakuje tak samo wyśmienicie.
Świętujmy razem Międzynarodowy Dzień Pizzy nie tylko 9 lutego :)
Pizza Da Grasso Ursynów
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz