Zamknij

SYLWESTER W RYTMIE POLECZKI. Wybierz klimat lat 20-tych i 30-tych

13:16, 08.12.2014 Redakcja haloursynow.pl Aktualizacja: 13:56, 08.12.2014
Skomentuj Hotel Poleczki Hotel Poleczki

Opaski, wachlarze z piór, kolorowe boa, meloniki i fraki. W ostatnią noc 2014 roku przenieś się do magicznego świata lat 20-tych i 30-tych. Restauracja Poleczka i BEST WESTERN Hotel Poleczki zapraszają na szalonego Sylwestra. Promocja cenowa do 15 grudnia!

Sylwestrową zabawę rozpocznie gangster, humoru doda Szwejk a Nikodem Dyzma i bohaterowie Vabank będą bawić Was do rana w klimacie lat 20-tych i 30-tych! Szampańską zabawę poprowadzi Wodzirej z DJ-em.
Nie zabraknie też pysznego jedzenia.

SYLWESTROWE MENU:

MENU SERWOWANE:

  • Roladki z szynki westfalskiej z melonem miodowym w akompaniamencie sosu miodowomusztardowego
  • Aromatyczny krem korzenny z groszkiem ptysiowym
  • Eskalopki z polędwicy wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu ułożone na kopytkowym postumencie w asyście puree z buraczków

BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK

  • Deska mięs pieczonych i wędlin
  • Pieczyste: boczek, schab z morelą, schab ze śliwką, karkówka, biała kiełbasa
  • Wędliny: szynka spod strzechy, kiełbasa gajowego, kaszanka, salceson, kiszka ziemniaczana
  • Dodatki: smalec, ogórki kiszone, chrzan, ćwikła, żurawina, marynaty)
  • Trio śledziowe (śledź w oleju, śledź w śmietanie, śledź z chili)
  • Rolada szpinakowa z łososiem i musem chrzanowym
  • Faszerowane roladki z szynki pod aksamitną glazurą
  • Pomidory faszerowane żółtym serem
  • Sałatka ziemniaczana
  • Sałatka hawajska
  • Gama serów z dodatkiem winogron i orzechów
  • Wybór pieczywa i maseł smakowych
  • Wybór świeżych warzyw

BUFET GORĄCY:

  • Staropolski żurek z jajkiem i kiełbasą
  • Dorsz w cieście naleśnikowym z warzywnym julienne w sosie greckim
  • Faszerowane serem i szynką roladki ze schabu w puszystym sosie leśnym
  • Ziemniaczane talarki z masłem ziołowym
  • Penne zapiekane pod beszamelem
  • Wybór warzyw blanszowanych

BUFET DESEROWY:

  • Szarlotka z nutą cynamonu
  • Puszysty sernik z wanilią
  • Kruche babeczki z kremem śmietankowym i owocami
  • Ciasto kukułka
  • Wybór owoców filetowanych i w całości

Miejsce: Restauracja Poleczka, ul. Poleczki 40A, wjazd od ul. Galopu,

Cena: 249 zł/os, powyżej 10 osób 10% zniżki, 

Informacje i rezerwacje: tel. 668 045 502, mail: [email protected]

Na gości czekają gadżety i niespodzianki w klimacie epoki.

       

(REKLAMA)
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%